06Oca
2008
13
Güzel Yorum Yazma

Güzel Yorum Yazma

Merhaba masal dostları!

Öncelikle sitemize gösterdiğiniz yoğun ilgi ve yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ederiz.

Sevgili masal dostları! Şunu bilmenizi isteriz ki gönderdiğiniz her yorumu teker teker okuyor ve onaylıyoruz. Yorumları onaylarken yorumun edebe ve ahlaka aykırı olup olmadığına bakıyoruz. Çok az da olsa böyle yorumlar yazılıyor çünkü. Onları tabii ki onaylamıyoruz.

Çocuklar sizden bir şey rica edeceğiz: Uygun olmayan, masal ile alakası bulunmayan yorumlar yazmayın.Örnek olarak: msn adresi vermek ya da istemek gibi.

Biliyorum bizden çoooookk masal okumamızı ve sitede bir sürü farklı masal, hikaye bulunmasını istiyorsunuz. Bunun için sizlere ileriki zamanlarda dileğinizin gerçekleşebileceği müjdesini vermek istiyoruz.

Kiminiz fil masalı istiyor, kiminiz `nasrettin hoca, keloğlan masalı da olsun` diyor.. Kimi de slayt gösterisi olsa masallar canlı hale gelse fikrini öne sürüyor. Çocuklar inanın hepsini değerlendiriyor ve sitemizin gelişiminde yer alması için çalışmalar yapıyoruz.

Siz merak etmeyin. Sitemiz sizin ziyaretleriniz ve güzel yorumlarınızla kısa sürede çok güzel bir masal ülkesine dönüşecektir. Sonra da o ülkeyi hep beraber süsleyebileceğiz.

Çocuklar sizleri çok seviyoruz.

Kendinize iyi bakın olur mu?

Sevgiler tüm masal çocuklarına,
masaldinle.com

Comments (13)

Reply